Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, lokakuuta 17, 2006

Torni, pesutorni

Eilen hankimme Jossulta pesutornin. Toisin kuin kuvassa, meillä koneet nostetaan päällekäin. Minä en ole tottunut kuivausrumpuun, mutta Jaakon porukoilla sellainen on ja Jossukin sanoi, ettei ilman edes pärjäisi. Ei tarvitse kuivatella pyykkejä pitkin asuntoa ja saa nopeasti kuivaa päälle tai mitälie.

No kyllähän se tulee olemaan varmasti erittäin hyvä, näpsäkkä, mieluinen ja suorastaan mahtava apu sekä arjen helpotus. Varsinkin jos ja siis kun Tyyppikin astuu kuvioon.

Annika kyseli, että olemmeko aikoneet "kestoilla". No kyllä me ainakin olemme päättäneet kokeilla ja itse henkilökohtaisesti aion löytää myös parhaan mallin ja merkin juuri Tyypille. Joka imee juuri tarpeeksi, istuu roppaan loistavasti. Käsittääkseni samaan rumbaan voi ja saattaa joutua ihan kertakäyttövaippojenkin kanssa.

Äitikin on luvannut ommella kestiksiä ja Jonnankin varmaan saisi taivuteltua. Itse kun parhaiten onnistuu tuo suoraommel eikä mieluiten liikoja mutkia, jos ainoatakaan. Jotain "Shit happens" -tyyppisiä.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 7:58 ap., Anonymous Anonyymi said...

No nyt mua luonnollisesti kiinnostaa, että oliko toi kuivauskone onnistnut ostos??

 
At 8:07 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Siis tämähän selviää VASTA ensi viikolla. Elämme jännittäviä aikoja…

 
At 4:19 ip., Anonymous Anonyymi said...

kestovaippailun ohella voin lämpimästi suositella myös nk. vaipattomuutta. kaverini kakaralla, minun kummipojallani, tuota käytäntöä sovellettiin jo muutaman viikon iästä alkaen. harhaanjohtavasta nimestä huolimattta vaipattomuuteen sisältyy kuitenkin yleensä (kesto)vaipan käyttöä. se toimii siis siten, että muksua roikotetaan pöntön päällä, johon se siis tekee tarpeensa. vaipattoman lapsen kanssa ei tarvitse tutustua juurikaan mm. sellaisiin ihanuuksiin kuin kakkavaippojen ja -pyllyn pesu. kummipoikani oli jo täysin kuiva puolentoista vuoden iässä, ja nyt 2-vuotiaana päiväkotiryhmänsä ainut, jolla ei ole enää vaippaa. suosittelen lämpimästi kaikille. netistä löytynee lisää tietoa.

 

Lähetä kommentti

<< Home