Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, joulukuuta 07, 2006

Suunnitelmia

Tiistain tupakatselmus oli hyvä lämmittely tai ainakin brainstormi noin kun ajatellaan tulevaisuutta.

Ketä kutsutaan, miten pitää kutsua, pitääkö muistuttaa ja sitten että miten (puhelimen käyttö on ihan sairas idea, koska ...kuka senkin laskun maksaa) ja auttaako sekään sitten. Mitä tarjottavaksi, kuinka paljon ja mitä kaikkea pitää muistaa huomioida. Kasvissyöjät, kasvissyöjät jotka syövät myös kalaa, laktoosikot, lapset ja muut.

Me emme kuulu kirkkoon. Päätimme muutama vuosi sitten, että tapakristillisyys ei ole nyt vaan meidän juttu, niin mitä me kirkkoonkaan kuulumme. Live and let live tai jotain, mutta ollaan rehellisesti sitten ei-kirkollisia, kun kerran ei olla mitään viidesosa aktiivisiakaan. Se on kunniallista ja kohteliasta ihan oikeasti ev.luttejakin kohtaan.

Eli Tyyppiä ei kasteta. Se on ihan selvä homma ja siitä on turha vääntää. Joku sitä varmaankin ehdottaa, mutta eiiiii... Ei me vaan nyt kyllä siihen taivuta. Käyköön sitten joskus riparin jos haluaa, muitakin leirejä ja bondailujuttuja on maailma pullollaan.

Eli nimpparijuhlat on tiedossa. Tai voisiko sitä kutsua debyyttijuhlaksi, koska minusta se on sellainen häpeningi, jossa lapsi esitellään suvulle ja ystäville ja päin vastoin. Hirveän iloinen juhla se kuitenkin on.

Meillä on jo yksi isohko asia sen tiimoilta enemmän ja vähemmän lyötynä lukkoon. Se tulee räjäyttämään tajunnan, ainakin melko monelta. Minä olen jo kekannut kutsun (niin että millain se niinka olis) ja Jaakolla on yksi oma kekka myös. Vieraslistasta olen melko varma, että väännetään kättä, mutta... sehän on jo melkein valmis.

Kummejakaan ei siis varsinaisesti tule. Merkittäviä aikuisia tarvitsee jokainen ja niille on tietenkin tilaa. Niin kummaan maailmaan tarvitsee Tyyppi tietenkin kumman. Ja sehän on jo selvillä sekin.

Tunnisteet: , ,