Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, joulukuuta 12, 2006

Vakuutus

Tämän kuun 30. päivään mennessä pitää Tyypille ottaa vakuutus, että on sitten sellainen joka on heti voimassa syntymästä ja jotenkin kait sitten niinka heti, kun se on otettu. Joka korvaa paremmin kaikkia erilaisia asioita, mitä nyt yleensä terveyden ja sairaanhoidon piirissä vakuutukset korvaa.

Sellainen kattavampi vakuutus pitää ottaa 3 kuukautta ennen laskettua aikaa, muuten ei saa yhtä kattavaa.

Ja pitäähän sellainen, kattava vakuutus ottaa. Jos Tyypin kanssa vaikka tarvitsee hypätä jossain kokeissa tmv. Tai jos se saa Tyyskän sukuhaarasta migreenikirouksen. Tai jos on yhtä luova kuin äitinsä... Siis sanoinko mä luova? Tarkoitin tietenkin tohelo.

No nyt olisi paperit täytetty ja äityiskortista otettu oikein väritulosteet vakuutusjampalle. Myös tämä ainoa kortista löytyvä "Äidin toivomukset ja huomiot voinnista". Tietää sitten senkin.

Tunnisteet: ,