Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, joulukuuta 14, 2006

Yllätysraskaus ja -vauva

Kuten tulin muistelleeksi iltapäivälehdissä kerrottiin noin vuosi sitten nuoresta naisesta, joka yllättäen synnyttikin vauvan.

No, jossain paikoissa ei kovasti kierrätetä mitään papereita ja samaisesta paikasta saattaa löytää yli vuoden vanhoja iltapäviälehtiä, ihan sattumalta, kun istahtaa sohvalle. Niin kävi eilenkin. Ja siis ihan hyvä niin, että löytyi. Koska juuri tätä artikkeliahan kaipailinkin. Joskus patalaiskuus on siis toisten onni. Mutta yleistää tätä ei kylläkään voi. Valitettavasti.

Tunnisteet: , ,

5 Comments:

At 12:05 ip., Anonymous Anonyymi said...

Tänä vuonnakin on ollut vastaava tapaus (ehkä jopa aluksi muistelit sitä).

IL 31.7.2006: "Sofia sai tietää 11 minuuttia ennen synnytystä olevansa raskaana.

Menin sairaalaan selkäkipujen takia. Fysioterapeuttina työskentelevä sisareni oletti, että kyse on munuaisista, muistelee 22-vuotias ylimarkkulainen Sofia Westermark heinäkuun 11. aamuyön tapahtumia.
---
Kello 4.11, tasan 11 minuutin kuluttua, 3 315 grammaa painava, 50 senttiä pitkä, terve tyttövauva laskettiin äidin käsivarsille.
---
[Sofia] pelasi jääkiekkoa ja eli normaalisti. Kuukautiset tulivat säännöllisesti eikä lisäkilojakaan kertynyt kuin seitsemän.
"

Tällaiset uutiset saavat kuulemma monet naiset tekemään raskaustestejä säännöllisesti ehkäisystä huolimatta. Itse en myönnä mitään :)

 
At 12:09 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Totta! No, mutta eihän tällainen sitten kovin tavattoman ihmeellistä olekaan.

Hyvä, että löysin siis tuonkin, koksa muutoin ei olisi selvinnyt siis sekään mitä todellisuudessa etsiskelin.

Joo, en minäkään mitään myönnä. Mutta eräällekin nk. kaksilahkeiselle selvisi, että "MITÄ!? Onko ne sun pillerit olleet vain 97% varmoja??!". Tiede ei tunne sataa prosenttia, sen joutui oppimaan pappanikin. Miehet.

 
At 8:43 ip., Anonymous Anonyymi said...

täällä torkkelinkadullakin ollaan syyllistytty tietämättömyyteen: lapsi hedelmöitettiin 05.07.84, mentiin lääkäriin ilmavaivojen takia 28.12.84 ja lapsi syntyi poikana 22.03.85. autuaita ovat tyhmät, sillä heillä on vain kolme raskauskuukautta...

 
At 9:06 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Mutta toihan on tavallaan erittäin huippu kätevää!

Sitä mä vaan aina tässä kohtia mietin, että miten sitten kaikkien äityispäivärahojen ja -pakkausten kanssa käy?

 
At 11:42 ap., Anonymous Anonyymi said...

äitiyspakkaukset ja -päivärahat tuli kyllä. ilmeisesti sosiaaliviraston sisällä oli joku, jonka huumorintaju riitti viilaamaan pykäliä.

 

Lähetä kommentti

<< Home