Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

perjantaina, joulukuuta 08, 2006

Pissaa ja kakkaa

...joka paikassa. Sitä on sitten sen niskassa ja selässä ja se vaan kieriskelee siinä ja se on ihan hirveeeetä--, oli Jaakon pomo avannut tulevaisuuden näkymiä pikkujouluissa.

Niimpä. Ja sama setti sitten 70–80 vuoden kuluttua. Ympäri käydään, yhteen käydään.

Koska meille hankittiin (myös Tyypin varjolla) pesutorni ja olen asiaa aina vasemmalla takakorvalla milloin mistäkin kuunnellut, olemme päätyneet, että kun paskan hajusta ei kuitenkaan päästä voidaan yhtä hyvin kestoilla.

Normi lapsi käyttää vaippakautenaan noin 5 000 kertakäyttövaippaa. Se on paljon se. Vaipan rakenne ja materiaalit ovat myös sellaisia, joita minä en kuvailisi helposti maatuviksi, vaikka ovatkin ihan pissassa ja kakassa.

Kestovaippayhdistyksen sivuilla on myös mm. yksi pointti joka liittyy siihen miksi miesten siittiöiden määrä on maailmalla ollut jo pidempään huolestuttavasti heikentynyt. Lämpötila housuissa. Jos siis puhutaan pojista ja myöhemmin elämässä miehistä.

Jotenkin vain minusta kestovaippa on ajatuksena miellyttävämpi. Toki, kyllä, siitä on varmasti jonkin verran vaivaa, mutta toisaalta... Mielummin pesen pissaisia ja kakkaisia kestovaippoja kuin ajatuksenkaan tasolla roudaan kertakäyttövaippoja jatkuvalla syötöllä kaupasta kotiin ja kotoa roskikseen.

Kuva: täältä

Tunnisteet: , ,