Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Näin se homma etenee

Okkei. Meikä putosi (taas) kärryiltä. Viimeksi kun kävin Kätilöopistolla ultrassa sanoivat, että silloin oli tasan 20. rv ja nyt siis pitäisi olla tasan 23. raskausviikko, mutta tuo Liberon laskin sanoo, että onkin 24. tai jotain...

No... ihan sama. Paljon mua kiinnostaa, kun se voi tulla vaikka viikolla 26! Eli siis aika pian. No tuskin se tulee, mutta siis voi tulla. Jaakkohan ei tätä edes usko. Joten ihan vaikka siksi, ettei enempää mene pasmat sekaisin Tyyppi lillukoon ensi vuoteen.

Tunnisteet:

3 Comments:

At 4:17 ip., Anonymous Anonyymi said...

Eläpäs nyt.. ihan oikein ovat kaikki sanoneet, niin ultrassa kuin liberon laskinkin.. :D

Olen ollut ihan samassa pisteessä ja täysin pyörällä päästä näiden viikojen kanssa.

Elikkäs, lääkärit/kätilöt yleensä puhuvat TÄYSISTÄ viikoista, joita sulla on 23. Mutta olet viikolla 24, joka tarkoittaa 23 + risat (23+0/23+6). Selkisikö yhtään?

 
At 6:41 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Kuten Les Visitours elokuvan ritarin aisapoika sanoisi: Okkkeee!

 
At 12:47 ap., Anonymous Anonyymi said...

..haluaisin myös huomauttaa että eräskin hyvin selväjärkinen ystäväsi on syntynyt kaksi kuukautta ennen laskettua aikaa..

 

Lähetä kommentti

<< Home