Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

maanantaina, joulukuuta 04, 2006

Kohta mennään kirpparille

Sitä mieltä Jaakko on. Mutta kuvankin pursiseuratakki on jotain 100+ cm, eli eihän sitä ole järkevää mennä kirpparille myymään! Ellei tarkoituksena ole, että ostan sen itseltäni.

Ja kun otetaan huomioon, että Tyyppi pääsee Simo-sedänkin kanssa veneilemään pitää olla garderooppi kohillaan... Siis jokaiselle seuraavalle neljälle kaudelle on asut jo olemassa!

Mutta kyllähän se(kin) on myönnettävä, että Tyypille on olemassa jo kamalasti esimerkiksi leluja (mm. omia vanhojani. Kyllä.), vaatteitakin ihan siihen lähtöön, kenkiäkin löytyy kuin Imelda Marcokselta, mutta niistäkin osa on minun vanhoja (Kyllä, lapikkaat on taas kuuminta hottia!)

Tyypille hommattiin jo sänky, koska se nyt oli alkkareissa (alennuksessa) ja tulinpa juuri maksaneeksi Onskan äipälle vaunu-kuljetus-mikälie-koppa-sitteri-paketin etumaksun. Nyt on Brio Novan vaunutkin sitten tiedossa eikä tarvitse pähkäillä.

Minulla on rintapumppukin (Maire-koiran vanha. K y l l ä.) ja Tyypille on kaapillinen kaikkea tavaraa. Mutta aikuisten oikeasti pitää ottaa selville mitä ei ole. Kestisvaippoja pitää haalia käsiin jostain ja vaikka tässä on nyt vielä maalis–huhtikuuhun aikaa, niin pikku hiljaa, pikku hiljaa pitää selvittää pakollisia hankintoja.

Tunnisteet: