Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, tammikuuta 11, 2007

Housut

Pikkuserkun poika kutsui itseään vielä ainakin meidän tupareissa Herra Housuksi. Se on mielenkiintoinen ajatus, että olisi Housut.

Eilen päätin, että uudet pyysat on saatava! Kun ulkoilumitkäliepöksyt eivät voi olla kiinni istuessa on ihan pakko hankkia sellaiset vermeet, joiden kanssa voisi ajatella lähtevänsä vaikka ihmisten ilmoille tai edes Backom-Tölöön.

Koska jotenkin olen aina kovin nihkeä lähtemään housuostoksille ja nyt on tuntunut siltä, että sovituskopeissa ährystäminen kiinnostaa vielä vähemmän, niin ...Sarjassamme "Nopeitä päätöksiä & Helppoja ratkaisuja" menimme Itäkeskukseen. Siellä Hemppaan, jossa äitiysosasto on kyllä ihan surkia (niin surkia, niin surkia!). Päätin kokeilla kaksia housuja, varmareita. Onneksi kokeilin, koska ne joita epäilin ihan tyhmiksi olivat paljon kivemmat kuin toiset. Kahdesta on niin helppo valita.

Koska Jaakko suostui vielä pariin muuhunkin liikkeesseen sain itselleni uuden raskausteepaidankin. Tosin Lindexinkin mammaosasto on IHAN niiiiin surkia, niiin surkia, että kahdesta paidasta oli taas helppo valita. Ja silti paita maksoi melkein 18 euroa, kun ei NE olleet alennuksessa.

Onkohan hollandaisekastikkeilla mitään omia äitiysmallistoja? Siis hollantilaisilla. Minusta ainakin tuntuu, että raskausvaatteita myyvät erikoisliikkeet ovat kaikki "suoraan Rrrranskasta", eli mitoiltaan vähän pètit. Olisi ihan ehkä jeees, jos monipuolisuutta olisi tälläkin saralla...

Mutta siis kyllä tuntuu mukavilta nämä housut, jotka ei kirraa eikä purraa eikä tarvitse pitää sepalusta koko aikaa ihan sepposen selällään. Vaikka onhan nää vähän niinka hassut "valelowwaist"housut, jotka oikeesti nousee melkein kainaloon.

Kuva: täältä

Tunnisteet:

2 Comments:

At 10:23 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Kirjoittaja on poistanut tämän kommentin.

 
At 7:05 ip., Blogger Katja said...

Itsellänikin alkaa olla tilanne, ettei normivaatteet enää mene masun kohdilta ihan mukavasti. Kovasti haaveilen, josko saisi yhdet housut hankittua mutta harkinnan asteelle se on vielä jäänyt.

Löysin tällaisen listan äitiysvaateliikkeistä: http://www.kenguru.fi/linkit/links.php?cat=1000 Josko siellä olisi jotain lupaavampaa kuin noissa "tavallisten ihmisten" kaupoissa. Hinta erikoiskaupoissa tietty voi myös olla jotain muuta kuin tavallisille ihmisille. Itseäni kiehtoo Missy Mom, suomalaista designia kivaan tyyliin ja palvelukin vaikuttaa ainakin netin kuvauksen mukaan joustavalta. Mun mielestä hinnatkaan, ainakaan alen aikaan, ei ole pilviä hipovia. Jos nyt ajattelee ostavansa vain yhdet housut eikä koko garderoobiaan uusiksi.

 

Lähetä kommentti

<< Home