Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, tammikuuta 09, 2007

How is it hanging?

Niin... aivan. Vauvakin voi koisia riippumatossa! Daa'Ah! Sehän on vähän sama kuin kantoliinassa (riippuen siis asennosta) tai vaan tossa sylissä, kainalossa.

Kiitokset Meerille sytykkeestä! Kaivoin lisää linkkejä ja vaihtoehtoja ja täältähän niitä ainakin löytyy.

Kuvassa vasemmalla oleva vaihtoehto olisi huokeampi ja voisihan sitäkin käyttää mm. ...niin äijälässä eikä muamalassa ole kylläkään pinnasänkyjä, mutta... josko muama ja tuhva vaikka sitten seisovat hievahtamatta paikoillaan sen aikaa, kun Tyyppi haluaa nukkua, pidellen päistä kiinni. Tai jotain.

Tuo kuvassa oikealla oleva olisi tyyriimpi, mutta sen todellakin voisi ottaa mukaan äijälään ja muamalaan, plus siis yleensäkin jonnekin missä pitäisi nukkua esim. yön yli. Tai äiteen töihin... Hmmmm...

Tälle illalle siirretyssä SSK-SKK:n tapaamisessa voin miettiä asiaa Nooran uuudessa riippumatossa! Ja siis ruotia oikein urakalla tätäkin kysymystä.

Tunnisteet: ,

3 Comments:

At 3:32 ip., Anonymous Anonyymi said...

Taalla on tosi suosittuja vastasyntyneille Moses Basket:t, en tiia kuinka suosittuja ovat Suomessa?... En muista ainakaan nahneeni ennen kuin muutin pois. tassa linkki Toys r Us:n sivuille: http://www.toysrus.co.uk/Category.aspx/BruHome/BruNursery/BruNurseryCotsMoses/BruNurseryCotsMosesMosesBaskets?ref=BruHome%2fBruNursery

Meilla siis oli moinen korisanky ja tuntui hyvin kelpaavan vaaville. Kori oli kevyt ja standin pystyi taittamaan kokoon, joten sen sai helposti pakattua autoon.

-London Calling

 
At 3:46 ip., Anonymous Anonyymi said...

Paras idea aikoihin tuo isovanhempien osallistuminen hoitotoimiin riippumaton pitelijöinä. Menisiköhän täällä läpi.

Meillä on tuo jaloilla oleva Amazonas Koala juuri siksi, että saan sitä kuljetettua pitkin kotia päiväunien aikaan. Yöt lapsi nukkuu vieressäni. Nyt lapsi on muutaman kuukauden ikäinen ja alkaa olla tiensä päässä tältä lapselta tämä vekotin. Ostin käytettynä netistä, eikä lyhyen käyttöiän tavaran hinta kovin kirpaissut. Uutena on aika kallis. Jää odottelemaan seuraavaa käyttäjää meillä. Kestävä on ainakin ollut vaikka kasaan ja kokoan vähän väliä (helppo käyttää).

 
At 5:21 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Siis meillä muama ainakin varmaan on just niin dorka ja Tyypistä sekaisin, että suostuisi. Kun Maire-koirakin vedättää sitä ihan 6–0. Tuhvan lentävä ause on "kyll mä voisin/osaisin, mutten viitsi", joten se ei lähtis tohon...

Tarvitsee spekuleerata ja zieguilla.

 

Lähetä kommentti

<< Home