Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

tiistaina, tammikuuta 09, 2007

Vaavin lepopaikka

Meillä on siis se pinnasänky. Kun menin ja ostin sen. Kovin loogista, sikäli.

Mutta pinnasänky taitaa olla aluksi vähän tuu matsch, noin niinka kalipereissa. Sanovat, että vauvat eivät aina koe isoa pinnasänkyä turvallisen tutuksi paikaksi vetää sikeitä. Ja kun ei oteta sitä äityispakettia, niin ei saada siitä sitä pahvilootaa.

...Noh, Jaakko sanoi käyvänsä jossain supermercadossa hakemassa jonkun laatikon TAI, että mä kysyisin Jossulta, josko se voisi tuoda Gigantista jonkun... mikä kodinelektroniikkalaite nyt on noin keskiverron vastasyntyneen kokoinen... lootan. Mies. Ei ymmärrä.

Yritin Valtterin kirpparilla aikaa sitten osoitella sellaista vanhaa rottinkivauvansänkyä, joka muistutti kuvan sänkyä malliltaan. Mutta eiiiiii... Olin liian hölmö, menin ja jätin hankkimatta. Se olisi ollut juuri näpsä. Pyörätkin alla!

Sillä ei sitä isoa pinnasänkyä ruveta roudaamaan ympäri asuntoa. Lattiahan siinä menee pilalle ja hermot, toisekseen. Äitikin sanoi, että joku tuommoinen liikuteltava oli ainakin silloin, kun minä olin käärö, hirvittävän kätevä. Että veti vaan perässä vaikka ompelusession viereen tai minne nyt ikinä. Uskon tässä äitiä. Joskus sekin jotain tietää.

Noita kuvan Vaavi-sänkyjä voi vuokrata ja Sokevan rottinkista voi ostaa jollain kolmellasadalla... Juu ei. Liian kallis, menee yli budjetoidun. Siis pitää nyt joko mennä supermercaadoon tai jostain kirpparilta löytää. Etsivä löytää...

Kuva: täältä

Tunnisteet: , ,

4 Comments:

At 1:32 ip., Anonymous Anonyymi said...

http://www.babyidea.fi/vauvanhoidosta/amazonas/koala.html
Miten olisi tällainen?

 
At 2:50 ip., Blogger Hanna Kopra said...

Hmmm... Vaikuttaa ihan näpsältä. Ja onhan se totta, että ...tosiaan, vauvat eivät ole kohdussa kuin ryhtiroomalaiset. Hassua, että tommonenkin ihan looginen juttu ei vaan ole tullut mieleen.

Mutta. Miten valjaissa onnistuu nukkuminen nk. unipussissa?! Vaikka onhan tää kait joku saksalainen tuote ja Saksassahan varsinkin lapsi pitää nukuttaa unipussissa tai ...Mein Gott!!

Onhan tuolla ihan regulaarin näköisiä riippumattojakin...

 
At 8:39 ip., Anonymous Anonyymi said...

Meidän neiti nukkui alusta asti ihan normi pinnasängyssä aika reilun kokoisessakin ja on nukkunut siitä asti omassa sängyssä kaikki yönsä.

Ei sen sängyn tarvitse tyhjä olla voi sinne "rakentaa" pesää niin on turvallisempi olo. Pari vuotta sitten kun vielä neuvottiin kyljellään nukuttamaan oli hänellä tyyny selän takana ja peittoa päällä ja niin oli jo turvaa ympärillä ja hyvinpä nukkui.

Makuja on monia mutta eipä tehnyt mieli laittaa pientä pahvilaatikkoon en itsekkään lootassa tahtoisi nukkua...

Joskus jostain luin ja kuviakin näin että voi liinan (taisi olla niitä tukeampia liinoja) sitoa nurkasta toiseen riippumatoksi pinnasänkyyn, eli siis liinaa vois näinkin käyttää kätevästi.

 
At 9:20 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Niin, aivan. Jos on tarpeeksi pitkä se kantoliina, niin miksei sitä käyttäisi noinkin. Pitää testailla...

 

Lähetä kommentti

<< Home