Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

keskiviikkona, helmikuuta 21, 2007

Suoli tyhjäksi

Kätilö mainitsi myös, että jos on ollut ennen synnytyksen alkua vatsa kovana eikä "logistiikka" ole oikein pelannut, niin suoli olisi hyvä tyhjentää. Ihan vaan, kun sitten Se Tavara on viereisessä röörissä juntturassa kuin mistä vauva koettaa tulla, niin vauvankin liikkuminen synnytyskanavassa (tai missä nyt meneekään) saattaa ainakin siis vaikeutua.

No ihan loogista, että jos paksusuoli on tukossa, niin saattaahan se olla silloin tiellä. Mutta YYYYyyyYyyYyYyy! Onhan kakka mitä luonnollisin asia, mutta silti.

Eli pitäisi toimittaa suolihuuhtelu. No kaikki jotka ovat paastonneet tietävät... tai kaikki jotka ovat suoltaan huuhtoneet tietävät ettei se ole biggi, mutta itse en esim. ole edes uteliaisuuttani sitä kokeillut. Kai (yyYyyYyYYYy) sellainen setti pitäisi kuitenkin hankkia. Siinä tilassa, kun kaikki lieventävä voi olla vain plussaa.

Noora jo kommentoi, että siirtyy Säädöt sekaisin -blogin lukijaksi, kun täällä alkaa "nesteitä esiintymään niin usein". Nesteet on ihan luonnollisia (joopa joo).

Kuva: täältä

Tunnisteet:

2 Comments:

At 9:18 ap., Anonymous Anonyymi said...

Olen kuullut isojen tyttöjen kertovan, että tämä riittäisi. Mutta en voi mitenkään tietää :)

 
At 9:20 ap., Anonymous Anonyymi said...

Ei sitä kotona tarvitse tehdä, ellei sitten välttämättä tahdo. Kyllä se hoituu sitten siellä sairaalassa joko kätilö avittaa tai saa sen ihan itsekin tehdä.

 

Lähetä kommentti

<< Home