Paksuna

Avoin foorumi etenkin allekirjoittaneelle purkaa hämmennystään, ilon ja ahdistuksen tunteita, ihmetellä alakulttuuria, joka ympäröi raskautta ja kummastella lässytyksen määrää. Yhteenveto Tyypin odotusajalta, joka loppui maanantaina 2.4.2007, juuri ennen virka-aikaa, eli 15:59.

torstaina, huhtikuuta 05, 2007

Tästä se homma lähtee…

Tästä tulkoon Paksuna-blogin viimeinen postaus. Johonkin se raja on vedettävä. Tämä on ollut varsin terapioivaa ja myös Tyypin muistojenlaatikkoon siirtyvää ajan ja sen kuvien dokumentointia. Tunne historiasi, tunnet paremmin itsesi.

Olen nokkelana tyttönä perustanut Terveisiä perheestä -blogin, jossa ajankuvien taltioituminen meidän perheen silmin jatkuu. Tosin varmasti vähän verkkaisemmalla tahdilla kuin täällä tapahtunut ruotiminen. Olen jo nimittäin pistänyt merkille, että Sensei-Tyyppi on tiukka kurinpidollisissa toimissaan eikä suvaitse mm. turhaa netissä roikkumista. Ja oikeassahan Tyyppi on.

Paksuna-blogi jää vähintäänkin tauolle ja melkovarmasti odottamaan seuraavan "kauden" jaksoja. Aikaa on. Nyt pitää vain keskittyä oppimaan mm. läntisen saarenpuolikkaan nopeimmaksi imetysliivien avaajaksi, "lukemaan" Tyypin itkujen eroja ja ziljoona aivan uutta asiaa.

Kiitos kaikille viesteistä. On ollut helpottavaa tietää ettei ole yksin lässytysallergiansa kanssa ja ettei tarvitse mukautua mm. Väyrysen Paavon manaaman meedian puristukseen siitä millainen pitäisi olla, kun on vaikkapa raskaana. Äitiyshän ei tosin ole lainkaan helpompaa…

Jos vielä ja varmaankin Paksuna-blogi palaa, niin edelleen "havuja perkele" -menttaliteetilla.

Muunmuassa Pupulle.


Synnytys oli enemmän kuin osasin odottaa. Kaikella tapaa. Se mitä olisin voinut etukäteen ajatella, henkisesti varautua, kysyä (jos olisin osannut kysyä, vaikkapa ponnistamisesta) ja harjoitella ovat keskittyminen paremmin kipuun ja hengitykseen sekä se ponnistaminen, joka riepoo edelleen.

Noora oli pohtinut asiaa ja ruodimme sitä vielä eilen. Kun on olemassa joku jumppalajikin (jonka nimi oli joku BogyLogics tmv.), jossa käsketään työntämään lantionpohjaa kohti kattoa tai lattiaa ja mitä näitä kaikkia onkaan, niin luulisi, että vaikkapa Odottaja-lehdessä voisi olla ihan juttusarja liittyen ihan tähän aiheeseen. Aiheeseen, joka on suh-teel-li-sen isossa osassa yhdessä, myös kivuliaisimmista, naiseudentapahtumista.

Kipua tuli, kuten odotettua, mutta myös kuten odotettua sen kesti. Seuraavalla kerralla se ei voi olla rankempaa, joten uskallan olla varma että ilokaasunkin jätän väliin (siitä saatu pahat teinikännifiilikset oli fläsäreineen siinä hetkessä ja tilassa varsin ikäviä). Osaan myös vaatia sisätutkimusta aikaisemmin ja juoksuttaa Jaakkoa hakemaan vettä.

Ensi kerralla aion myös ilmoittaa halukkuuteni istukaverenluovutukseen ja vain toivoa, että ensi kerralla luovutus onnistuu. Nythän henkilökunta oli poistunut jo 15:59… Harmi, sillä luovutusjuttukin vähän riepoo.

Mutta nyt Tuhva tuli taas käymään ja voimmekin palata perheydenrientoihin ja riepomisiin tuolla toisessa blogissa. Vahvaa auraa!

Tunnisteet:

4 Comments:

At 3:35 ip., Anonymous Anonyymi said...

Laitatko myös uuden blogisi listalle, että sieltä näen koska päivität? Onneka Tyypistä :)

 
At 11:04 ip., Blogger Katja said...

Onnea ponnea! Hieno Tyyppi tytön tylleröinen :)

Mä olen ihan ällikällä lyöty kun täältä löytyy jo läjä aatteita. Mä ajattelin, että sitten kun olet palannut kotiin... Ilmeisesti nettailu onnistuu Kättäriltä käsin suht helposti, kunhan Tyyppimäisen valvonnan pääsee välistä ohittamaan.

Kiitos synnytyksen jakamisesta, kuten koko paksuilusta! On tosi kivaa, että jatkat uudessa blogissa. Kaikkea hyvää.

 
At 5:58 ap., Blogger Hanna Kopra said...

Terveisiä perheestä on nyt ilmoitettu Blogilistalle.

Kätläriltähän voi nettailla, siis kännykän kautta. Joka sitten tyhjensikin Jaakon koko loppukuun "nettitilin".

Kätlärillä voisi olla joku verkko myös asiakkaiden käyttöön, että voisi meilitse vaikka laittaa kuvia menemään.

Sveitsissäkö synnytyssairaalan omille sivuille tulee melko pian kaikkien syntyneidenkuvat.

Mutta mehän haluttiin kotiin jo ennen kuin kaksi vuorokautta oli täynnä. Kun perhehuoneista on aina varmaan kysyntää, niin mitä me siellä olisimme olleet, kun homma toimi ja kaik män juuri hyvin.

Paksuilut jakoon! Jaettu ilo on moninkertainen ilo.

 
At 7:29 ap., Anonymous Anonyymi said...

Nostelen kinttuni uuteen blogiisi, tätäkin oli mukava lukea :)

 

Lähetä kommentti

<< Home